Džem jablko-kiwi

27. října 2008 v 6:15 |  Recepty
1400g jablek
600 g kiwi
kyseliny citronová
želírovací cukr na 2kg ovoce

Oloupaná jablka nastrouháme a promícháme s želírovacím cukrem, dáme chvíli vařit. mezitím nakrájíme oloupané kiwi na kousky. Jablka můžete rozmixovat ponorným mixerem, získáte tak jemnější strukturu džemu. Přidáme nakrájené kiwi a lžičku kyseliny citronové. Ještě asi 5 minut povaříme a přelejeme do připravených šroubovacích sklenic, které obrátíme asi na 15 minut víčkem dolů.

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama