Jak jsem se učila vařit - lekce vaření v Pražském kulinářském institutu

26. června 2010 v 19:42 | Lenka |  Co stojí za to vidět :)
Díky své nové práci mám občas možnost podívat se někam , kam by mě normálně ani nenapadlo jít :) Vařit přece umím tak jakýpak copak :) Ale jak známo vždycky se dá přiučit něčemu novému, tak jsem neodolala nabídce od značky Kenwood a vyrazila jsem spolu s kolegyněma na úvodní lekci italského vaření.
Kurz vedl úžasný mladý muž sous chef restaurace Aromi Radim Gerlich a s cukrařinou mu vydatně pomáhal Michal - cukrář restaurace Aromi
kurz
O skvělý průběh a výběr správných vín se starala příjemná slečna Tereza Vrchlavská
kurz
Svojí návštěvou nás poctil i majitel restaurací Aromi a La Finestra Riccardo Lucque
kurz
Během pětihodinového kurzu jsme uvařili:
Risotto se zeleným chřestem a parmasánem
Bohužel na nějaký food styling nebyl čas tak omluvte kvalitu fotografií :)
kurz
Čerstvé těstoviny papprdelle s dančím ragů
Příprava domácích těstovin
kurz
Alchymie vaření
kurz
a šup s tím na talíř
kurz
kurz
Dezert - Zabayon s čerstvými jahodami
kurz
kurz
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Ala Ala | 27. června 2010 v 9:59 | Reagovat

A co teda vaříš dnes na oběd?

2 lavande lavande | 7. července 2010 v 22:18 | Reagovat

Určitě super zážitek. Už se těším na další nové recepty. Doufám, že budou. Muselo to být úžasné. Hezký večer.

3 Alena Alena | E-mail | 30. ledna 2012 v 15:32 | Reagovat

Prosím Vás, nemáte kontakt na slečnu Terezu Vrhlavskou, která se starala o výběr vín?

Děkuji

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama