
Čokoládové sušenky s fleur de sel
7. listopadu 2010 v 15:50 | Lenka | Recepty
Komentáře
Božské! Nemám slov. Úžasná fotografie .
Děkuji holky :)
Luci, fotografoval jako obvykle manžel. Přesně plní moje zadání o tom jakou atmosféru má ta fotka mít.
Fotka skvělá! Recept mě zaujal, ta lžička soli je tam fakt znát? Jak se pozná kvalitní mořská sůl - fleur se sel teda kvůli jedné lžičce pořizovat nebudu... i když Tvůj článek vyznívá dost přesvědčivě. Každopádně díky za recept!
Jani, mořskou solí myslím třeba Alpskou, takovou tu modrou nebo žlutou... Hlavně ne takový ten ztvrdlý chuchvalec v igelitovém sáčku.
Leni, dnes jsem sušenky dle Vašeho receptu zkusila ( po čoko dortíku, dyňové polévce atd.)a zmizely nebývalou rychlostí Děkuji za krásnou inspiraci a těším se na další recepty od Vás. Adri
Vaše sušenky vypadají úchvatně Už několikrát jsem sušenky pekla podle jiného receptu a vždy se mi naprosto roztekly na placky, které nebyly poživatelné. Proto se pečení sušenek docela obávám. Je možné, že odležením těsta v lednici tomu předejdu?Aneb je tento recept bezproblémový? Nestane se, že by sušenky splaskly? Předem děkuji za odpověď
Aktuální články
- Pozvánka na Bufet 5055
- Snídaně ... jedině u Florentýny :)
- Podzimní obloha dala se do gala
- Podzimní óda na nesmysly :)
- Už je tu zase to ... jaro
- Velikonoční inspirace 2014
- Naše milovaná Ajda - prvních 5 měsíců u nás
- Skřítek Zimníček 2013
- Toskánská expedice 2013 – část čtvrtá a poslední
- Bufet 5055 - nevšední zážitek
Leničko, mmmmmmmmmm vypdají mnamózně, už se mi sbíhají sliny, určitě je vyzkouším
)
Susie