Kurz francouzské kuchyně

4. dubna 2013 v 19:27 | Lenka |  Co stojí za to vidět :)
Nevíte kde byste se skvěle pobavili, dobře najedli a ještě se u toho něco naučili?
Potom doporučuju nové kulinářské studio CHEF ve Zlíně


Bohyně kuchaně ho navštívily jednoho krásného pátečního večera a co se tam událo se dozvíte tady.


Brzy přibudou i recepty na následující menu:

  • Cibulová polévka s krutóny
  • Tartar z lososa s koprem a limetkovou šťávou
  • Kohout na víně
  • Tarte tatin
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Šťávová Ludmila Šťávová Ludmila | 5. dubna 2013 v 8:56 | Reagovat

jidla vypadají krásně a zřejmě i výtečně chtnaly a zájemců o kuchařské umění se sešlo více  než vy 2 Bohyně kuchyně.

2 Teta Dana Teta Dana | 6. dubna 2013 v 9:30 | Reagovat

Vaše pochutiny vypadají opravdu lákavě. Jste šikovné "holky". A Tebe, Lenko, obdivuji, že všechno zvládášš. Náročné zaměstnání, výchovu dětí, domácnost a ještě koníčky......

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama